Het is de oer-manier van koken, die nog steeds overal ter wereld wordt toegepast: grillen. Meer basic kan het niet en tegelijk is het door grillmeesters tot een ware kunst verheven. Ook in de eigen achtertuin zijn de mogelijkheden eindeloos. Met de 35 recepten in dit boek en een barbecue of grillpan in de aanslag zet je de meest indrukwekkende grillgerechten op tafel. Van zelfgemaakte beefburgers en gepekelde varkensentrecote tot gegrilde tonijnsteak en zoete maiskolven.
new
Al verkrijgbaar vanaf € 9,65.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 9,65 | Bestellen |
Alles ziet er lekkerder uit op een sfeervolle houten plank. Dit boek staat vol ideeën voor 12 royaal gevulde themaplanken, steeds met een combinatie van zelfgemaakte en slim ingekochte delicatessen. Probeer de klassieke tapasplank of de Japanse plank,...
Zelf gebakken taarten, koekjes, cake en broodjes zijn ultieme blijmakers! In dit boek vind je een verzameling van het mooiste klassieke gebak uit Nederland. De enige echte appeltaart, boterkoek, saucijzenbroodjes... Recepten die op het repertoire van...
Pasta. Het is de nationale trots van Italië, waar ze het ook wel liefkozend 'architectuur voor de mond' noemen. En terecht, want er is geen gerecht waarmee je zoveel kunt variëren als pasta. Bovendien is elke vorm zo uitgedacht dat hij een perfecte...