Waarom worden groenten zacht als je ze kookt, maar eieren hard? Hoe wordt tofu echt lekker? Waarom koken Italianen met veel olijfolie? Het antwoord op deze - en nog veel meer - vragen lees je in dit boek dat gaat over 11 ingrediëntgroepen, van aardappelen tot zeewier. We vertellen je met welke technieken je ze het beste kunt bereiden en vooral ook waarom dat zo is. Al deze kennis helpt je om maximaal smaak te halen uit plantaardige en vegetarische producten. En als je die smaak eenmaal te pakken hebt, zul je vlees en vis geen moment meer missen. Een onmisbaar boek voor elke thuiskok die nog beter, lekkerder en verantwoorder wil leren koken. 'Verrijk jezelf, je smaak en je gerechten door het lezen van dit boek. Fascinerend heerlijk.' ONNO KLEYN 'Niet verder lopen! Dit boek kopen. Dit boek zou bij iedereen in de kast moeten staan, het is de basis van alles. Als iedereen dit boek uit zijn/haar hoofd leerde dan kon écht iedereen koken. Dit boek is gewoon ongelofelijk essentieel en een must voor iedereen die wel eens een pan vasthoudt. Dat is dus élk mens.' YVETTE VAN BOVEN 'Kijk, dit is een boek waar we op zaten te wachten. Of je nu veganist, vege- of flexitariër bent, of in elk geval nieuwsgierig naar een plantaardig(er) eetpatroon: Annemarie en Eke bieden je een schat aan nuttige...
new
Al verkrijgbaar vanaf € 29,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 29,95 | Bestellen |
Een culinaire zoektocht via social media100 x Hollands is de start en tevens het slotakkoord van een grootschalig multimediaal project, waarin culinaire duizendpoot Eke Mariën op zoek gaat naar het antwoord op de vraag: Wat eet Nederland?Via diverse...
Eke Mariën leert ons 'het waarom' van het bakproces, op dezelfde manier waarop hij on 'het waarom' van het koken leerde in Cook & Chemist Bakken met kennis is dé gids om de juiste technieken voor het bakken van koek, gebak, taart en brood onder de...
"Wij werken met verse producten die we van dichtbij halen bij productenten die we persoonlijk kennen. Ambachtelijke kaasmakers, worstendraaiers, groente- en fruittelers en handelaren in thee, sapjes, jam of chocolade die allemaal met liefde hun werk doen...