Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Tina + Gratis VOGUE Girl Pakket
 

Tina + Gratis VOGUE Girl Pakket

Tina

Met een Tina abonnement ontvang je elke week het leukste meidenblad van Nederland voor meiden tussen de 8 en 12 jaar oud! Tina staat vol met leuke en spannende stripverhalen van stripheldinnen zoals de tweeling Suus & Sas en blunderkoningin Noortje.

Maar Tina biedt meer dan alleen strips. Je leest wekelijks de tofste interviews met jouw favoriete sterren, supertips, leuke DIY’s en recepten waarmee je direct aan de slag kunt, grappige quizzen, en lijstjes, posters en kledingtips. Als abonnee van Tina profiteer je van veel voordelen. Je ontvangt Tina iedere week in je brievenbus en je kunt het tijdschrift gratis digitaal lezen op je tablet of telefoon.

Met een Tina abonnement ben je altijd goedkoper uit dan in de winkel. Alle Tina abonnees hebben een persoonlijk mazzelmeidennummer waarmee je exclusieve korting krijgt en kans maakt op prijzen! En dat is niet alles: abonnees krijgen vier keer per jaar een unieke Tina Special thuisgestuurd! Voor alle Tina fans organiseert Tina elk jaar Tina Festival! Op deze dag kun je heel veel andere Tina fans en natuurlijk jouw favo sterren spotten. Als abonnee word je voor deze dag uitgenodigd en ontvang je een speciale Tina Festival korting.

Bestel nu je abonnement en krijg een VOGUE GIRL PAKKET GRATIS.

Al verkrijgbaar vanaf € 85,-.

Aanbieder Prijs  
28 nummers voor € 85,- Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Tina
 

Tina

Tina verschijnt wekelijks met de leukste verhalen voor meiden. Lach om de blunders van stripheldin Noortje, doe leuke quizzen, lees tips en trics en geniet van gave posters. In Tina vind je alles over muziek en sterren, jongens en liefde, leuke quizjes,...

vanaf  € 6,50
Vergelijk 8 prijzen

Stapel Korting bij Denksport