Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Thuis In De Franse Keuken
 

Thuis In De Franse Keuken

G. Savoy

GUY SAVOY, een van de meest gevierde chef-koks in Frankrijk, werd door de Relais Gourmands in 2002 tot Chef van het Jaar uitgeroepen. Hij is de eigenaar van Guy Savoy, een haute cuisine restaurant bij de Arc de Triomphe in Parijs dat enige tijd geleden met drie Michelinsterren werd onderscheiden. Guy Savoy heeft zijn culinaire wortels in de Franse regio Dauphiné nooit vergeten. Daar leerde hij als kind de zuivere smaak van plaatselijke producten kennen en waarderen. Tegenwoordig combineert hij de meest luxueuze met de meest eenvoudige ingrediënten in inventieve gerechten die altijd gebaseerd zijn op de technieken van de klassieke Franse keuken. In dit kookboek, zijn eerste dat in het Nederlands verschijnt, vertelt hij alles over recepten uit zijn persoonlijke repertoire, zoals Sperziebonensalade, Groente-spekquiche en Frambozenclafoutis. Maar hij geeft ook recepten voor speciale gelegenheden, zoals Lamsstoofpot met lentegroenten, en Kaassoufflé. Die zijn wat bewerkelijker, maar alle moeite van het bereiden meer dan waard.

new

Al verkrijgbaar vanaf € 20,95.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 20,95 Bestellen
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen