Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Squla doeboek - editie 4
 

Squla doeboek - editie 4

Denksport

Q houdt van de winter! Lekker buiten zijn tot zijn handen tintelen en zijn wangen gloeien. Natuurlijk hoort binnen opwarmen met een dik puzzelboek er ook bij. Het Squla winterboek zit vol puzzels, kleurplaten, spelletjes, weetjes, quizzen en meer. Help Q bij het oplossen en leer samen van alles over de winter. Veel plezier!

Al verkrijgbaar vanaf € 5,95.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 5,95 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Squla Letterflat - editie 1
 

Squla Letterflat - editie 1

In de Letterflat is van alles te beleven. Q stelt je graag voor aan de bijzondere bewoners van het gebouw. De één is dol op de au/ou en de ander wil alles weten over de betekenissen van woorden. In deze flat word je vanzelf een taalkampioen.

€ 5,95
Meer info

 
Afbeelding van Squla Rekenhotel - editie 1
 

Squla Rekenhotel - editie 1

In het Rekenhotel draait alles om getallen en sommen. Q geeft je graag een tour. Van het zwembad tot je kamer en de bar in het Rekenhotel: overal is wel wat te rekenen. Kom binnen en stap als een rekenwonder weer naar buiten!

€ 5,95
Meer info

 
Afbeelding van Squla Topotrein - editie 1
 

Squla Topotrein - editie 1

De Topotrein staat klaar voor vertrek. Stap in, dan laat Q je meer zien van onze wereld! Je maakt onderweg kennis met allerlei landschappen en culturen, in landen dichtbij en ver weg. Zo ontdek je tijdens de rit met de Topotrein steeds meer over aardrijkskunde.

€ 5,95
Meer info

De top 25 van Denksport met 10% korting
De top 25 van Denksport met 10% korting