Geschiedenis - teelt - gastronomie - recepten.Heilige olie, kostbare olie, gouden olie... Olie is een schat aan schoonheid, een kostbare culinaire hulp en een bron van weldaad. Met dit boek volgt u olie op de lange weg die ze aflegt van verre landen tot op uw bord. Het is een ontdekkingstocht door de geschiedenis, de habitat en de teelt, de kenmerken en de smaak van bekende oliën zoals olijfolie, walnootolie, hazelnootolie en sesamolie en van meer verrassende maar even rijke oliën zoals pindaolie, pecanolie, koolzaadolie, amandelolie en arganolie. Zij krijgen in gerechten een steeds belangrijkere plaats toegewezen vanwege hun diëtetische kwaliteiten, hun aroma's en omdat ze zo licht verteerbaar zijn. Daarom bevat dit boek ook 40 originele en heerlijk eenvoudige recepten, warm en koud, zoet en zout...
new
Al verkrijgbaar vanaf € 14,75.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 14,75 | Bestellen |
De Tapasbar wint aan populariteit, en dat is niet zo vreemd, want deze heerlijke en gevarieerde Spaans hapjes stillen de grote en de kleine trek. In dit boek staan 78 van die recetpen, waarmee iedereen uitgebreide, maar ook simpele en supersnelle maaltijden...