Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Oom Dagobert Box Deel 2 - Reisavonturen
 

Oom Dagobert Box Deel 2 - Reisavonturen

Donald Duck

Dagobert Duck houdt van geld, goud en schatten! Geld verdien je met lucratieve zaakjes, maar goud en schatten zoek je. Overal ter wereld! En dat is precies wat de rijkste eend ter wereld doet. In deze twee boeken in luxe cassette lees je de avonturen die hij al reizend meemaakt. Veelal samen met zijn neven Donald en Kwik, Kwek en Kwak. Zo gaan ze samen op zoek naar de vierkante eieren van Doffe Ellende en reizen ze af naar de Vallei van Trallala. In deze box zitten 2 albums. Elk album heeft meer dan 300 pagina's vol avonturen van oom Dagobert. Deze collectie verhalen is het vervolg op de succesvolle uitgave uit 2014 ‘Het levensverhaal van oom Dagobert’!

Al verkrijgbaar vanaf € 64,95.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 64,95 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Oom Dagobert Box Deel 3 - Reisavonturen
 

Oom Dagobert Box Deel 3 - Reisavonturen

Dagobert Duck houdt van geld, goud en schatten. Geld verdien je met lucratieve zaakjes, maar goud en schatten zoek je overal ter wereld. In deze twee boeken in luxe cassette, die het vervolg zijn op ‘De reisavonturen van oom Dagobert deel 1 en 2’,...

€ 64,95
Meer info

 
Afbeelding van De Zware Jongens Vakantieboek 2021
 

De Zware Jongens Vakantieboek 2021

Je verveelt je geen seconde met dit schurkachtige vakantieboek! Kraak de code van de kluis, zoek je suf naar drie boeventronies en lees de spannende avonturen van de bekendste bandieten uit Duckstad. Zou het ze lukken uit de handen van de politie te blijven?

€ 7,99
Meer info

 
Afbeelding van Willie Wortel Vakantieboek 2021
 

Willie Wortel Vakantieboek 2021

Ga aan de slag in dit coole Willie Wortel vakantieboek vol puzzels en weetjes voor slimmeriken! Uitgepuzzeld? Lees dan één van de vele leuke strips over Willie, Lampje en hun vrienden uit Duckstad.

vanaf  € 7,99
Vergelijk 2 prijzen

De top 25 van Denksport met 10% korting
De top 25 van Denksport met 10% korting