Ga met dit kookboek terug naar de basis: puur en gezond genieten van gerechten met alleen natuurlijke ingrediënten. Dit kookboek biedt tal van natuurlijke recepten die je nodig hebt voor een gezonde basis: alles van ontbijt, tussendoortjes, drankjes, sauzen, soepen tot diner. Dit boek bevat de natuurlijke versies van populaire gerechten zoals hachee, pizza, ontbijtkoek, gehaktballen, loempia's, brownies, candybars en pindakaas. Daarnaast komen er tal van bijzondere recepten langs zoals groenteknappels, zoete aardappel-notenspread, chocoladepuddingtaartjes, linzensaté en tonijn-kokosburgers. Dankzij de duidelijke uitleg van de auteur en de circa 225 toegankelijke recepten kan iedere gezonde thuiskok direct aan de slag. De recepten uit dit boek maken gebruik van natuurlijke, biologische, pure en verse ingrediënten en zijn vrij van gluten, suiker, lactose en kunstmatige ingrediënten. Monique van der Vloed is een voedingsdeskundige met een passie voor gezond eten. Die passie deelt zij op Facebook via haar eigen groep 'Dat maken we natuurlijk lekker zelf' met ruim 17.000 leden. Zij is auteur van het populaire kookboek Natuurlijk Lekker Bakken.
new
Al verkrijgbaar vanaf € 29,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 29,95 | Bestellen |
Een uniek receptenboek geschreven door Monique van der Vloed. Het boek bevat 35 verrukkelijke groene stevia recepten met prachtige foto’s.Van lunch tot ontbijt en van avondmaaltijd tot tussendoortje. Daarnaast bevat het een handige teelthandleiding...
In Nederland ontbijten we graag. De afgelopen jaren zijn er dankzij de gezonde trends veel variaties bijgekomen op de welbekende boterham met zoet of hartig beleg. Ontbijten geeft je een goede start van de dag. Zeker wanneer je zorgt voor een echt verantwoord...
Ga op avontuur in je eigen keuken met het meest zuiverste zout ter wereld: Keltisch zeezout! Ontdek wat een vleugje van dit 'grijze goud' met talloze gerechten en baksels kan doen! Met maar liefst 35 recepten bevat dit receptenboek over Keltisch zeezout...