Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Mijn passie voor koken
 

Mijn passie voor koken

Mark Sargeant

Mijn passie voor koken is Mark Sargeants inspirerende eerste solokookboek. In dit zeer persoonlijke boek gebruikt Mark zijn Michelinsterkwaliteiten om nostalgische, klassieke, leuke en nieuwe gerechten te laten zien.Dit boek is gericht op de goedkopere soorten vlees en vis, met kooktechnieken en 120 recepten om ze optimaal te gebruiken. Supermarkten en slagers verkopen steeds vaker producten als ossenstaart, varkenswangen en vanglap. Mark laat zien hoe u die fantastische stukken vlees net zo mals en smakelijk kunt maken als eersteklas delen, maar dan voor veel minder geld. Hij gebruikt ook veel goedkope en verantwoorde soorten vis, die steeds beter verkrijgbaar zijn.Door de huidige financiƫle situatie moet iedereen de broekriem aanhalen, maar dat betekent niet dat we geen geweldige gerechten kunnen maken. 'Sarge' is enorm gedreven om het beste uit de beste producten te halen. Hij gaat terug naar de basis en laat zien dat iedereen kan genieten voor weinig geld.Mark Sargeant is een van de beste chef-koks van Groot-Brittanniƫ en was dertien jaar lang de rechterhand en coauteur van Gordon Ramsay. Hij werkte in 1998 voor het eerst met Gordon Ramsay in Aubergine en was van 2001 tot 2008 chef-kok van Claridge, waar hij een Michelinster had. Hij nam in november 2009 ontslag en opende in...

new

Al verkrijgbaar vanaf € 9,99.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 9,99 Bestellen
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen