Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Melkzuurgisting als bewaarmethode
 

Melkzuurgisting als bewaarmethode

Roos Van Hoof

Een zeer praktisch Nederlandstalig boek met talrijke recepten waarin duidelijk wordt uitgelegd op welke manier je kolen en andere groenten zuurt. Ook het maken van platte kaas, yoghurt, kefir, komboecha en zuurdesembrood komen uitgebreid aan bod. 80 blz.Melkzuurfermentatie dient in de eerste plaats om de houdbaarheid van voedingswaren te verlengen, zonder verlies van voedingswaarden en met behoud van vitaminen. Bovendien worden toxische en onverteerbare stoffen verwijderd of gereduceerd door de vergisting en worden antioxidanten aangemaakt. Gefermenteerde producten zijn niet enkel lekker, maar ook lichter verteerbaar, hebben een gunstig effect op de darmflora en bevatten weinig calorieën!

new

Al verkrijgbaar vanaf € 12,95.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 12,95 Bestellen
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen