Loïc lijkt een doodgewone gast: net aan het werk, trapt weleens tegen een voetbal, speelt in een bandje ... Maar achter het fornuis gaat hij helemaal los, en wordt hij The Rookie Cook! Met zijn flitsende #kotfood-filmpjes (en zijn sympathieke zelf natuurlijk) zette Loïc het leven van tienduizenden studenten op z'n kop. Geen vettige kebab en diepvrieskost bij onze Rookie Cook, wel superlekkere pasta meatballs en een zelfgemaakte panpizza (70.000 keer bekeken!) In zijn eerste boek toont Loïc wie hij is en wat jij zeker snel eens moet uitproberen.
new
Al verkrijgbaar vanaf € 25,-.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 25,- | Bestellen |
Je kent tv-kok Loïc Van Impe van Zot van koken of Tussen Twee Vuren op vtm. In dit eerste boek van Loïc, dat eerder al verscheen onder de titel Loïc the Rookie Cook, serveert hij zijn allermakkelijkste gerechten. Ontdek hoe je met een kort boodschappenlijstje...
Koken is een feest, zeker wanneer je vrienden en familie aanschuiven om mee te eten. Loïc Van Impe deelt dan ook graag zijn favoriete gerechten met jou en je tafelgenoten. Zoek je recepten voor een romantische tête-à-tête? Een lekkere maaltijd...
Zot? Ja, van koken! Net als ik. Ik ben geen chef, ik heb geen hotelschool gedaan, maar ik denk dat ik elke tv-show en elk YouTube-filmpje over koken wereldwijd heb gezien. Eigenlijk ben ik een tv-opgeleide kok. Ik kook op gevoel, weeg heel weinig af,...