Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van LINDA.
 

LINDA.

Linda

LINDA. blijft altijd LINDA.! Wie valt er nou niet voor dé glossy voor alle vrouwen van Nederland, gestart door Nederlands favoriete showvrouw, columnist, actrice en publiekslieveling Linda de Mol. In elk magazine een geweldig dubbelinterview, verhalen over bekende en onbekende mensen die je steil achterhoef doen slaan of juist herkenning oproepen. In elke LINDA. lekker veel columns van onder andere Saskia Noort en escortdame Amber en uiteraard het laatste nieuws op het gebied van mode, beauty, eten, televisie, muziek, boeken en film. LINDA. is Beauty & Brains – Lef & Liefde ♥ Open & Optimistisch – Sexy & Slim – Direct en Gedurfd – met die perfecte dosis relativerende humor.

Losse LINDA's & LINDA Specials

Nét je favoriete blad gemist in het schap? Je kunt ook een los nummer bestellen van LINDA of een van de LINDA Specials cadeau doen… aan jezelf :-)

Al verkrijgbaar vanaf € 34,50.

Aanbieder Prijs Korting  
12 nummers voor € 34,50
-23%
Bestellen
6 nummers voor € 36,-
-13%
Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van LINDA.meiden
 

LINDA.meiden

LINDA.meiden is van de makers van het tijdschrift LINDA. speciaal voor jonge vrouwen. Meiden dus :-) De glossy staat vol met grappige columns, geweldige foto's, persoonlijke verhalen en artikelen over beauty en mode. Net zoals in het maandblad LINDA....

€ 31,-
Meer info

Korting bij Denksport - 2 + 1 Gratis