Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Lijnpuzzels XXL - editie 48
 

Lijnpuzzels XXL - editie 48

Denksport

Ben jij al fan van de Lijnpuzzels van Denksport - En wil je meer connect the dots spelen - Dan heeft Denksport goed nieuws! De Lijnpuzzels zijn namelijk ook verkrijgbaar in een extra groot formaat. Maak nu nóg grotere en daarmee uitdagendere lijnpuzzels op 2- en 3-sterrenniveau in de Lijnpuzzels XXL. Deze extra grote uitgave verschijnt iedere8 weken weer met 48 paginas lijnpuzzels en varianten daarop. Inhoudelijk is het letterlijk het grote zusje van de Lijnpuzzels special, want deze titel bevat dezelfde varianten. Het icoon rechts bovenaan iedere puzzelpagina geeft aan welke variatie in de puzzel is verwerkt. En als extra aanwijzing heeft elke puzzel een titel die indirect verwijst naar het te vinden plaatje. Naast de alom bekende lijnpuzzel, waarin alle cijfers in numerieke volgorde met elkaar verbonden moeten worden, vind je in Lijnpuzzels XXL ook een drietal varianten op deze klassieke puzzel: KleurSterrenSymbolen Gratis thuisbezorgd.

Al verkrijgbaar vanaf € 4,95.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 4,95 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Lijnpuzzels - editie 79
 

Lijnpuzzels - editie 79

Je kunt met potlood en een liniaal helemaal los gaan in de Lijnpuzzel special. 48 pagina's vol verse lijnpuzzels in diverse afmetingen en in diverse varianten. Het icoon rechts bovenaan iedere puzzelpagina geeft aan welke variatie in de puzzel is verwerkt....

€ 4,40
Meer info

 
Afbeelding van Puzzelposter Wintertafereel - editie 1
 

Puzzelposter Wintertafereel - editie 1

Lijnpuzzel-liefhebbers mogen deze poster gewoon niet missen. Lukt het jou om de 1009 lijnen op deze puzzelposter op A2-formaat te verbinden - Gratis thuisbezorgd.

€ 1,75
Meer info

Denksport Najaarsactie