Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Libelle Bookazine
 

Libelle Bookazine

Libelle

Laat je meeslepen door bijzondere verhalen! Libelle Bookazine biedt de meest uiteenlopende romans in een tijdschriftvorm. Bestsellers en onontdekte pareltjes wisselen elkaar af. De boeken zijn in verschillende genres - soms spannend, soms heel vrolijk – zodat er voor iedereen iets bij zit. De mooiste boeken, maar dan wel lekker licht en dus handig om mee te nemen op bijvoorbeeld een vakantie. Eerder verschenen al Veilige Haven van Nicholas Sparks en Met zachte hand van Siska Mulder.

Losse nummers Libelle Bookazine

Nieuwsgierig? Je kunt ook een los nummer bestellen van Libelle Bookazine.

Al verkrijgbaar vanaf € 10,90.

Aanbieder Prijs  
4 nummers voor € 10,90 Bestellen
13 nummers voor € 17,- Bestellen
7 nummers voor € 19,- Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Libelle
 

Libelle

Als sinds 1934 brengt tijdschrift Libelle je wekelijks alles op het gebied van wonen, tuinieren, mode en culinaire inspiratie. Geniet van inspirerende interviews, grappige rubrieken en herkenbare interviews met lezeressen. Elke week vind je in de Libelle...

vanaf  € 16,95
Vergelijk 3 prijzen

 
Afbeelding van Libelle + Zomervakantieboek
 

Libelle + Zomervakantieboek

Libelle is… zomers genieten! Haal de zomer in huis met het Libelle Zomervakantieboek. Het Zomervakantieboek ontvang je nu tijdelijk cadeau bij 10x Libelle. Samen voor slechts € 29,95.

€ 29,95
Meer info

 
Afbeelding van Libelle + HEMA Cadeaubon van € 10
 

Libelle + HEMA Cadeaubon van € 10

Met Libelle valt er elke week weer een moment van ontspanning en inspiratie op de deurmat. Een tijdschrift bomvol echte en eerlijke verhalen, bijzondere recepten, de laatste mode- en woontrends en heel veel inspiratie voor in de tuin of op het balkon.

Libelle...

€ 29,95
Meer info

De top 25 van Denksport met 10% korting
De top 25 van Denksport met 10% korting