Wist je dat het gemiddeld een halfuur duurt voordat een afhaalmaaltijd bij je thuis belandt? En dat je in diezelfde tijd ook perfect zelf iets lekkers op tafel kunt zetten? Het leven lijkt steeds drukker te worden en kant-en-klaarmaaltijden en take-away waren nog nooit zo populair. Met dit boek wil foodie Manon Van Aerschot laten zien dat het ook anders kan. Ze toont je makkelijk te bereiden gerechten waarbij je uitgedaagd wordt om wat uit je comfortzone te komen, maar waarvan alle ingrediƫnten wel in je vertrouwde supermarkt te vinden zijn. Less is more, zonder in te boeten aan versheid en smaak. Manon Van Aerschot is freelance culinair journalist en foodstylist. Ze ontwikkelt recepten voor o.a. Libelle en Libelle Lekker, heeft een eigen culinaire nieuwsrubriek en maakt deel uit van het Njam!- foodiesteam. Achter de schermen werkte ze jarenlang samen met bekende chefs en tv-gezichten. Lekker simpel is haar derde kookboek.
new
Al verkrijgbaar vanaf € 27,-.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 27,- | Bestellen |
We denken vaak dat onze relaties goed zitten als we veel plezier maken, weinig discussiƫren of geen ruzie hebben maar wist je dat onze relaties veel meer gevormd worden door de manier waarop we dingen vieren? Met deze stelling wil Manon Van Aerschot...
Staycation is ongetwijfeld nu al het woord van 2020, want terwijl we allemaal noodgedwongen in ons kot zaten, maakten we er ook het beste van. We gingen weer tijd maken om uitgebreid te aperitieven, om te koken from scratch, om alles zelf te maken. We...