Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Landenbijbels - De bijbel van de Italiaanse keuken
 

Landenbijbels - De bijbel van de Italiaanse keuken

Maud Moody

DE BIJBEL VAN DE ITALIAANSE KEUKEN IS HÉT NASLAGWERK VOOR WIE ALLE GEHEIMEN VAN DE ITALIAANSE KEUKEN WIL LEREN KENNENIn De bijbel van de Italiaanse keuken laten Maud Moody, Nina Bogaerts en Leonardo Pacenti - van restaurant Toscanini in Amsterdam - de oneindige mogelijkheden van de Italiaanse keuken zien. Aan de hand van duidelijke aanwijzingen, stap-voor-stapfotografie en uitleg van basisingrediënten, culinaire begrippen en technieken, leer je alles over het maken van de lekkerste Italiaanse gerechten. Maak een reis door Italië met recepten uit elke regio: serveer bijvoorbeeld de welbekende pasta alla puttanesca uit Campania, bereid de lekkerste saltimbocca alla Romana, proef de cotechino uit Emilia-Romagna, maak Venetiaanse risi e bisi en reis af naar Liguria voor de klassieke torta pasqualina. Kortom, De bijbel van de Italiaanse keuken is voor zowel de beginnende als de ervaren thuiskok een verrassend en leerzaam naslagwerk. MEER DAN 200 RECEPTEN UIT DE ITALIAANSE KEUKENZOWEL KLASSIEKE ALS MODERNE RECEPTUUR ALLE REGIO'S KOMEN AAN BODHELDERE HOW-TO'S VAN BASISTECHNIEKEN DUIDELIJKE UITLEG VAN ONMISBAAR KEUKENGEREI

new

Al verkrijgbaar vanaf € 34,99.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 34,99 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Toscanini: pasta
 

Toscanini: pasta

Het pastaboek is een must voor de gepassioneerde thuiskok Van 'rigatoni con coda alla vaccinara', pasta met saus van gestoofde ossenstaart, uit de Romeinse wijk Regola tot aan 'orecchiette alla pugliese', pasta met broccoli, knoflook, peperoncini en...

€ 35,-
Meer info

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen