Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Keukenmythes
 

Keukenmythes

Chris van Zutphen

Basilicum snijden? Nóóit doen, scheuren is beter. Eieren pellen lastig? Even laten ‘schrikken’ in koud water. Biefstuk bakken? Eerst het vlees op kamertemperatuur laten komen.Maar… kloppen deze aanwijzingen wel?Moet een oven inderdaad altijd worden voorverwarmd? Kun je aardappels ongewassen frituren? Verliest sinaasappelsap zijn vitamines in de koelkast? En waarom mag je champignons niet wassen, terwijl ze sowieso al voor 90% uit water bestaan? Iedereen die kookt, kent deze ‘waarheden’.Zijn ze feiten of fictie? Dit vermakelijke boekje prikt veel eeuwige misverstanden door.

new

Al verkrijgbaar vanaf € 7,90.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 7,90 Bestellen
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen