Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Japans & koreaans koken
 

Japans & koreaans koken

A. Wilson

Japanse en Koreaanse gerechten verschillen sterk van elkaar, maar zijn beide eenvoudig te bereiden. De eenvoud en versheid van de ingrediënten in combinatie met de zuiverheid van de bereidingswijzen maken dat Japans eten er smakelijk uitziet en bovendien erg gezond is. Koreaanse gerechten bieden een heerlijk contrast, aangezien ze hartig zijn en meer calorieën bevatten. Opgenomen in dit boekje zijn populaire gerechten als geroosterd rundvlees, Kim Chi en de pannenkoekjes en noedels die altijd deel uitmaken van Koreaanse gerechten.

new

Al verkrijgbaar vanaf € 8,95.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 8,95 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van KOKEN MET MIE
 

KOKEN MET MIE

Mie, mie en nog eens mie!

€ 7,99
Meer info

 
Afbeelding van Grieks koken
 

Grieks koken

De heerlijkste ingrediënten afkomstig uit het Middellandse-Zeegebied worden in de Griekse keuken gecombineerd: citroenen, knoflook, olijven, tomaten, aubergines, lamsvlees en vis, dikwijls verrijkt met specerijen uit het Midden-Oosten. In dit boekje...

€ 7,50
Meer info

 
Afbeelding van Indiaas koken
 

Indiaas koken

Indiaas eten bestaat uit meer dan de bekende curry's en rijst. De Indiase keuken heeft zelfs duidelijke regionale verschillen. In het zuiden is het eten over het algemeen veel scherper dan in het noorden, waar mildere, maar sterker geurende gerechten...

€ 8,99
Meer info

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen