Hot hot hot! is een bijzonder kookboek vol verleidelijke recepten, zoals In de oven geroosterde zalm met venkel, courgette en romescosaus, Gepeperde Sint-jakobsschelpen in bacon met kikkererwtenpuree en salieboter of Scherpe kip uit Kerala - een must voor liefhebbers van pittig gekruide gerechten én voor iedereen die graag experimenteert en eens iets anders wil proeven. Paul Gayler heeft een ongekende voorkeur voor de subtiele, geraffineerde smaken van pittige ingrediënten en voor de kookstijlen van Zuidoost-Azië tot Mexico, van de Cariben tot Noord-Afrika en het mediterrane gebied.
new
Al verkrijgbaar vanaf € 7,90.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 7,90 | Bestellen |
Burgers uit alle werelddelen komen samen en bieden zo een unieke kijk op dit populaire gerecht. Van de klassieke Big American tot de meer exotische varianten zoals de Libanese kibbeh burger.Met deze recepten krijgt de burger een nieuw, gezond imago aangemeten...
Het eten van kleine gerechtjes is helemaal van nu. Of het nu sushi, tapas of mezze zijn, kleine hapjes zijn de ideale manier om van veel verschillende gerechtjes te genieten, vol uiteenlopende smaken, texturen en kleuren. Aan de hand van ervaren chef-kok...
Paul Gayler was de eerste chef-kok in Londen die vegetarische gerechten op het menu zette. Maar je hoeft geen vegetariër te zijn om van de gerechten in dit boek te genieten, vooral niet als de chef (of thuiskok) zo’n internationaal scala aan smaken...