Home made winter is een boek vol comfort food. Yvette van Boven maakte, met inspiratie uit Ierland en Frankrijk, een verzameling van gerechten waar je hart weer warm van wordt. Yvette geeft eenvoudige recepten voor klassiekers waarvan iedereen dacht dat ze lastig te maken zijn. Stap voor stap begeleidt ze de lezer bij het maken van boter, osseworst of bijvoorbeeld baileys.Achterin komen de winterse feestdagen aan bod waar Yvette een speciale band mee heeft: plumpudding voor Kerstmis, colcannon met Halloween, galette des rois met Driekoningen. Kortom: een nieuw, uiterst persoonlijk kookboek, vol recepten, tekeningen, verhalen en foto¿s uit Ierland, Frankrijk en Nederland.Net als bij Home Made verzorgde Yvette het hele boek zelf: ze deed de vormgeving, maakte de illustraties en bereidde alle gerechten voor de fotografie. De foto¿s werden gemaakt door haar man, fotograaf Oof Verschuren. Yvette van Boven (Ierland, 1968) woont afwisselend in Amsterdam en Parijs. Haar succesvolle Home made werd verkozen tot Kookboek van het jaar 2010 en verschijnt binnenkort in Engelse vertaling in Australië, de VS, Engeland en Canada. Yvette is freelance foodstylist en receptuurschrijver en heeft samen met haar neef een table d¿hôte en cateringbedrijf in Amsterdam. Daarnaast illustreert ze voor boeken...
new
Al verkrijgbaar vanaf € 49,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 49,99 | Bestellen |
WINNAAR VAN HET GOUDEN KOOKBOEK 2020 Hoe maakt u alles? En helemaal zelf? Met Yvettes kenmerkende geïllustreerde stap-voor-stapuitleg van de gerechten en sluitende receptuur gaat dit zeker lukken: van een simpele dressing tot huisgemaakte, dampend verse...
Home Made Menu is niet zomaar een verzameling van de lekkerste recepten uit Home Made, Home Made Winter en Home Made Zomer. Het is een boekje met menu's voor elke gelegenheid. Of u nu op het punt staat uw aanstaande schoonouders te ontmoeten of bent gevraagd...
In Home Made Mini hebben we de leukste recepten uit Home Made Winter en Home Made Zomer voor u samengebracht. Een boekje dus vol comfortfood én zonovergoten recepten voor een heel jaar lekkers uit eigen keuken.