Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Het chocoladeboek - Een passie voor chocolade
 

Het chocoladeboek - Een passie voor chocolade

Schmeinck

: Een passie voor chocolade // Angélique Schmeinck - sous-chef van restaurant ?De Kromme Dissel? te Heelsum - reikt met haar geraffineerde, originele recepten de mogelijkheid aan om nu ook in eigen keuken de heerlijkste chocolade-delicatessen te bereiden.Het chocoladeboek biedt bekende en onbekende recepten van bonbons, truffels, cakes, taarten, schuimgebak, chocoladedesserts en van verschillende teatime-lekkernijen.Al die verfijnde lekkernijen zijn eenvoudig te bereiden, dank zij de overzichtelijke opzet van het boek, de uitvoerige informatie over ingrediënten en keukenmaterialen en de gehanteerde stap-voor-stap uitleg.Het chocoladeboek is een schitterende uitgave die volledig recht doet aan de ?godenspijs? die chocolade van oudsher is. // Recensie(s) :Dit mooi verzorgde boek geeft korte informatie over de herkomst en ontdekking van cacaoboon en de verwerking ervan tot chocolade. Daarna de verschillende chocoladesoorten die in de keuken worden gebruikt, het smelten en een overzicht van de benodigde keukenuitrusting. Tips voor het goed verwerken van de diverse ingrediënten worden gevolgd door recepten voor bonbons, petitfours, cakesoorten, taartjes, schuimgebak, chocoladeijs, chocoladedesserts. Hierna het garneren en een register op soort lekkernij. De auteur die als sous-chef...

new

Al verkrijgbaar vanaf € 29,95.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 29,95 Bestellen
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen