Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Groot handboek vegetarisch koken
 

Groot handboek vegetarisch koken

Claudia Bruckmann

Gefrituurde kerriebloemkool, misosoep, fettucine met truffels, groentepaella, tomatenpastei, auberginerolletjes met rijstvulling, gegratineerde pannenkoeken met asperges en kaassaus¿In dit dikke handboek vindt u recepten voor salades, soepen, groentegerechten, hartige taarten, terrines, gerechten met aardappelen, rijst, deegwaren en granen. Iedere vegetariër kan hierin meer dan voldoende inspiratie vinden om gevarieerd en gezond te eten.Vooraan in het boek vindt u een overzicht van veel voedzame ingrediënten die gebruikt worden in de vegetarische keuken, zoals allerlei bekende en minder bekende soorten groenten, vruchten, noten en granen, maar ook kaas, kruiden en specerijen. Ook is er een hoofdstuk gewijd aan keukentechnieken, zoals granen bereiden, groentebouillon koken, peulvruchten bereiden, spruitgroenten kweken¿ Tussendoor krijgt u ook extra informatie over dip- en slasauzen, plantaardige vetten, maar ook hoe u zelf deeg voor pizza of quiche en groente- en vruchtensappen kunt maken.Kortom, dit boek is een waardevolle schat aan recepten voor wie bewust kiest voor smaakvolle gerechten zonder vlees of vis!

new

Al verkrijgbaar vanaf € 19,89.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 19,89 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Basishandboek bakken
 

Basishandboek bakken

Hoe maakt u een kraaklekkere meringue of een luchtige biscuit?Wat is het geheim van perfecte crème anglaise?Op welk manier hanteert u een spuitzak voor het mooiste resultaat?Hoe maakt u in een oogwenk taartglazuur?In dit boek vindt u alle onmisbare basisrecepten...

€ 59,95
Meer info

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen