Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Gelati d'Italia
 

Gelati d'Italia

L. Tubby

Hoorntjes overladen met zacht smeltende, kleurrijke bolletjes in hemelse smaken, verfrissende granita's, overweldigende en extravagante bombe glacée's – deze bevroren verrukkingen zijn niet toevallig ontstaan. Veel culturen hebben de uitvinding van het ijs geclaimd, maar gelati, sorbette, granite en nog veel meer zoete lekkernijen uit de vriezer zijn allemaal tot in de perfectie uitgewerkt in Italië. Gelati d'Italia richt zich dan ook op de speficiek Italiaanse origine van de allerlekkerste koude nagerechten ter wereld.Naast klassieke en moderne recepten voor tal van ijsgerechten – van een goddelijk delicate perensorbet en een intense espressogelato tot de meest weelderige zucotto (een zoeternij van cake gedrenkt in alcohol en gevuld met chocolade- en hazelnootijs) – onderzoekt Gelati d'Italia de fascinerende geschiedenis, de mensen en de plekken die de Italiaanse 'ijservaring' uniek maken.Dit boek met verbluffend mooie foto's van Jean Cazals (bekend van o.a. Jamie Oliver's The Naked Chef) en makkelijk te volgen instructies (een ijsmachine is niet altijd noodzakelijk) rechtvaardigt de heersende populariteit van ijs als het meest troostrijke eten ter wereld.

new

Al verkrijgbaar vanaf € 25,-.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 25,- Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Grillen Voor Binnen En Buiten
 
€ 16,95
Meer info

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen