Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Foodies Sep-2019
 

Foodies Sep-2019

Foodies

Made in Italy die stempel hadden we zo op ons septembernummer kunnen plakken. Voor een paar mooie verhalen reisden we daadwerkelijk af naar het land van olijfolie en pasta. En voor die recepten en verhalen die we in Nederland maakten, kunnen we alleen maar zeggen dat het voelde alsof we in Italië waren. Hopelijk voelt dat voor jou ook zo, met ons nieuwe Italië-nummer in je keuken. Pesce fresco Als je aan Italië denkt, denk je niet meteen aan grote stukken vlees of vis, eerder aan verfijnde pasta?s, pizza?s en de lekkerste antipasti. Toch heeft Italië op visgebied een paar mooie gerechten te bieden en speciaal voor foodies ging visman Bart van Olphen ermee aan de slag. Hij maakteinsalata di polpo? (octopussalade),sarde in saor? (Venetiaanse stijl sardines) enrisotto alle vongole? (met kokkels). Bella Brescia Iedere zomer trekken duizenden vakantiegangers richting het Gardameer om? pootje te baden! Wij gingen voor wat actievers en trokken Brescia in voor de lekkerste streekproducten. We ontdekten de sappigste citroenen, heerlijk frisse bubbels en de smeuïgste ricotta. En voor iedereen die volgend jaar ook op culi-tocht wil hebben we de beste eet- en slaaphotspots op een rijtje gezet. Graag gedaan! Alles over olijfolie Aan een tafeltje op een Italiaans terras met een glas wijn en antipasti (dat is ten minste hoe wij het voor ons zien) schreef italofiel Onno Kleyn het boek Italië. Vol smakelijke verhalen over de regio?s, de tradities en het eten. Wij hingen aan zijn lippen bij zijn verhaal over de historie van olijfolie. En verder Maakten we een tafel vol antipasti (hallo gerookte ricotta en focaccia met rozemarijn), trokken we een fles goede olijfolie open voor tomatentaart met olijfoliedeeg, proefden we in Italiës werelds lekkerste balsamico, rolden we onze eigen gnocchi, ontfutselden we de beste pastatips bij restaurant Toscanini in Amsterdam en maakte onze foodies friend Merel fantastische tiramisu die nog vegan is ook.

Al verkrijgbaar vanaf € 6,79.

Aanbieder Prijs Korting  
1 nummer voor € 6,79 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Foodies Aug-2019
 

Foodies Aug-2019

Het is weer tijd, de hoogste tijd! Wie begin dit jaar heeft gezaaid, plukt daar nu letterlijk de vruchten van. Het is augustus, ook wel oogstmaand, en daar maken we bij foodies optimaal gebruik van. Met de sappigste zomervruchten maken we fluffy cheesecake...

€ 6,79
Meer info

 
Afbeelding van Foodies Jul-2019
 

Foodies Jul-2019

?Ik heb de zoooomer in m?n bol?, klinkt het luidkeels vanaf de redactie. We gebruikten de mooie voorjaarsdagen om in de zomerstemming te komen en voor jullie dit zonnige nummer te maken. We dronken onze zelfgemaakte cocktails, staken de barbecue aan,...

€ 6,79
Meer info

 
Afbeelding van Foodies Jun-2019
 

Foodies Jun-2019

?Gróén, gróén, gróén?, roep je alsof je in het lingo-publiek zit als je ons juninummer ziet. Je kan er niet omheen. Deze maand beken je kleur, één kleur. We gaan aan de slag met verse groenten uit het seizoen, ontdekken een kant van venkel die...

€ 6,79
Meer info

Libelle + HEMA Cadeaukaart
Libelle + HEMA Cadeaukaart