Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Foodies Jan-2020
 

Foodies Jan-2020

Foodies

Eerst met de champagneflessen langs de glasbak en dan door naar de (super)markt. Voor verse wortelgroenten, aardappels, koolraap en de ingrediënten voor stevige maaltijdsalades. We trappen het jaar fris en lekker af met doordeweekse gerechten van Donna Hay en onze nieuwe rubriek: het ijsje van Emil. Zo goed en lekker begon je de januarimaand nog nooit! To cool to be kool Kon het maar altijd winter zijn, riep niemand. Wacht maar tot je onze gerechten met koolraap in de hoofdrol hebt gezien. Deze stevige zoete knol doet het goed in een pot pie met mosterd en een dakje van bladerdeeg, als frietjes met harissamayonaise of in een salade met walnotenvinaigrette. Zelf maken: kimchi Een maaltijd zonder kimchi is in Korea als een patatje zonder mayo in Nederland. De gefermenteerde (Chinese) kool is populair door zijn friszure smaak, maar ook door zijn gezondheidsvoordelen. Kimchi bevat gezonde bacteriën en vitamines. foodiesYvonne ging aan de slag met een recept voor witte kimchi uit het kookboek Kimchi en deelt op foodiesmagazine.nl al haar handige tips met je. Vissen naar ansjovis Van de zee tot aan je bord: visexepert Bart van Olpen neemt je mee naar Argentinië en laat zien hoe ansjovis wordt gevangen en verwerkt. De plaatjes van het altijd zonnige Argentinië en de persoonlijke verhalen van de plaatselijke vissers zijn een fijne escape in de koude januarimaand. En verder Vonden we ons geluk niet in hoekjes en gaatjes maar op de grond: we plukten wortels, koolraap, uien en pastinaken en kookten er vegan gerechten mee, stelden we stevige maaltijdsalades samen om je te wapenen tegen de wintervirussen, maakten we ontbijtjes waarvoor jij onder je warme wollen dekbed vandaan kruipt, spraken we uitgebreid met kookboekencoryfee Donna Hay en veel, veel meer.

Al verkrijgbaar vanaf € 6,79.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 6,79 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Foodies Feb-2020
 

Foodies Feb-2020

Die koude februaridagen? Die vul je in de keuken met bladerdeegrecepten en vegetarische stoofpotten die op het vuur staan pruttelen. Na het koken trek je je terug met je eigen thee-infusie en leer je in onze kookschool alles wat je moet weten over chocolade....

€ 6,79
Meer info

 
Afbeelding van Foodies Abonnement
 

Foodies Abonnement

Een abonnement op foodies geeft je elke maand nieuwe inspiratie in de keuken! Wanneer je dit abonnement afsluit, ontvang je 12 nummers van foodies voor slechts45,-. Een jaar lang met plezier aan tafel en koken met de seizoenen! Foodies in een notendop...

€ 45,-
Meer info

 
Afbeelding van Foodies Dec-2019
 

Foodies Dec-2019

Van intiem kerstdiner tot gezellig tafelen met vrienden of familie, met The big Christmas issue van foodies kun je alle kanten op. Zet je zeven gangen vegetarisch op tafel of waag je je liever aan gevulde lamsbout, ons kerstproject in de keuken? Maak...

€ 8,99
Meer info

Readly
Readly