Topkok en barbecuegoeroe Steven Raichlen staat al jaren aan de top van de internationale barbecuescene. Met Fantastische vleesrecepten voor een culinaire BBQ laat Raichlen zien dat je creatiever kunt barbecuen dan alleen met een spiesje of een hamburger. Hij presenteert foto voor foto en stap voor stap de geheimen van het barbecuen en grillen. • Meer dan 750 fullcolourfoto’s • Meer dan 50 technieken • Meer dan 100 recepten • Talloze tips voor beginners en gevorderden Steven Raichlen presenteert zijn favoriete recepten, technieken en tips. Rund- of kalfsvlees, worstjes of kip: Raichlen introduceert je in de wereld van het grillen en laat zien dat alles mogelijk is!
new
Al verkrijgbaar vanaf € 21,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 21,99 | Bestellen |
Ruim 200 recepten om je vingers bij af te likken. BBQ-sauzen, rubs en marinades is een onmisbaar boek voor iedere BBQ-fan! Marinades, rubs en sauzen zijn smaakboosters die de gerechten van iedere fervente BBQ'er karakter, persoonlijkheid, diepte en ziel...
Een culinaire wereldreis langs 's werelds meest bijzondere barbecuehotspots met de meest uiteenlopende recepten en smaken om van te genieten!De beste BBQ-recepten ter wereld van Steven Raichlen is een barbecuereis die je alle hoeken van onze planeet laat...