Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Eten Uit De Krant
 

Eten Uit De Krant

P. Kerkhoven

Bananen zijn krom omdat ze omhoog groeien, het voorgerecht carpaccio dankt zijn bestaan aan een gravin met bloedarmoede en de strudel komt helemaal niet uit Tirol, maar uit Turkije.Eten uit de krant van Puck Kerkhoven staat bol van wetenswaardigheden en keukenetymologie. In dit boek staan maar liefst 35 culinaire columns op een rij, ingedeeld per seizoen. Ze behandelen trendy gerechten, keukenklassiekers en hun specifieke ingrediënten, en leiden telkens tot een uitnodigend (en beproefd) recept. Verbreed je gerechtenkennis en word tegelijkertijd een berg achtergrondinformatie rijker.Eten uit de krant is informatief, grappig, verrassend en verleidelijk. Het bevat haalbare recepten uit Pucks persoonlijk kookschrift, sfeervol in beeld gebracht door fotograaf en echtgenoot Karel de Vos. Onmisbaar voor kookfanaten en nieuwsgierige culi’s, maar ook bijzonder boeiend voor mindere keukengoden die graag genieten van lekker eten en drinken.Puck Kerkhoven (1957) is in Nederland een autoriteit op het gebied van de culinaire journalistiek. Haar artikelen en levendige columns verschijnen onder meer in culinaire vakbladen en diverse regionale dagbladen. Eind 2007 verscheen het zeer succesvolle Het grote kliekjesboek bij De Boekenmakers.

new

Al verkrijgbaar vanaf € 12,-.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 12,- Bestellen
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen