Dressing & VinaigrettePrijs: 8,95ISBN: 978-90-76218-73-1Uitvoering: softcoverOmvang: 96 p. Formaat: 190 x 190 mmDat olie vaak wordt gebruikt om een dressing te maken, is algemeen bekend. Maar dat je met olie ook de lekkerste koude sauzen kunt maken, weet nog lang niet iedereen. En dat terwijl ze een welkom alternatief zijn voor zware stevige sauzen op basis van een roux of fond. Niet alleen zijn koude sauzen gemaakt van olie een stuk minder bewerkelijk dan warme sauzen, ze zijn bovendien een stuk gezonder en licht verteerbaar. 40 Originele recepten voor de lekkerste koude sauzen en dressings op basis van olie vindt u in Dressings & Vinaigrette. Stuk voor stuk heerlijke recepten die zorgen voor de finishing touch van uw zorgvuldig bereide salade, vlees- of visgerecht of vegetarische maaltijd.
new
Al verkrijgbaar vanaf € 89,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 89,99 | Bestellen |
Pasta is voor velen de ideale maaltijd. 100 Pastasauzen biedt voor ieder wat wils: van vegetarische recepten, gezinssauzen die bij iedereen in de smaak vallen tot chique sauzen met bijvoorbeeld truffelolie of fazant. Laat je inspireren door 100 Pastasauzen....
Om eindeloos mee te variëren: niet voor niets zijn curry’s mateloos populair Je hebt ze mild, kruidig en heel pittig... Met een currygerecht kun je alle kanten op. In 100x curry – Lekker en simpel lees je hoe je op eenvoudige wijze de lekkerste...
Talloze variaties: in een handomdraai een voedzame maaltijd op tafel Pasta is de ideale maaltijd: makkelijk een snelle saus doordeweeks of juist een wat meer verfi jnde in het weekend. Maak een pasta voor jezelf of voor een etentje met vrienden. Een...