Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Denksport WIN! Magazine
 

Denksport WIN! Magazine

Denksport

Win! is het puzzel- en winmagazine van Nederland. Hierin staan altijd de geliefde puzzelsoorten als zweedse puzzels en kruiswoordraadsels, maar ook unieke, nieuwe puzzels en quizzen. Dit allemaal in vaste leuke thema’s. Bovendien maak je met elke Win! kans op vele fantastische prijzen, variërend van een weekendje weg, een beauty-behandeling tot huishoudelijke apparaten, trendy mode en andere prijzen.

Bestel een los nummer al vanaf € 5.50 of wil je jouw favoriete puzzelblad of WIN! Special extra voordelig én als eerste in huis hebben? Kies nu jouw abonnement met korting.

Al verkrijgbaar vanaf € 5,50.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 5,50 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Denksport Cryptogram Puzzelboeken
 

Denksport Cryptogram Puzzelboeken

Rek en strek je brein! Een bank is een zitmeubel, maar het kan ook een financiële instelling zijn. In cryptogrammen speel je met de dubbele betekenis van woorden. Op het eerste gezicht lijkt het soms onbegrijpelijk. Maar kijk nog eens. En nog eens....

€ 4,80
Meer info

 
Afbeelding van Denksport Doorloper Puzzelboeken
 

Denksport Doorloper Puzzelboeken

Het is belangrijk dat je je hersenen blijft uitdagen. Zéker met puzzelen. Door telkens een niveautje hoger te gaan, spannen je hersenen zich maximaal in. En je brein is net als een spier: door te trainen, wordt het fitter. Toe aan iets pittigers?...

€ 4,95
Meer info

 
Afbeelding van Denksport Jan Meulendijks Cryptogrammen
 

Denksport Jan Meulendijks Cryptogrammen

Jan Meulendijks is dé autoriteit op het gebied van cryptogrammen. Deze puzzelboeken staan synoniem aan een hoog niveau en goede kwaliteit. Als jij een ware liefhebber bent van cryptogrammen kunnen deze puzzels zeker niet bij jou ontbreken.

Bestel...

€ 5,30
Meer info

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen