Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Denksport Sudoku puzzelboek
 

Denksport Sudoku puzzelboek

Denksport

Waar komt de sudoku vandaan en wanneer werd deze cijferpuzzel wereldwijd zó populair? Wat maakt een sudoku voor jong en oud zo aantrekkelijk? Waarom vergeet je alles om je heen als je naar de juiste getallen voor de lege hokjes zoekt? 1, 2 , 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 … Kortom, wat is het geheim van een sudoku? In dit Denksport Sudoku puzzelboek geven experts, puzzelaars en puzzelmakers antwoord op deze vragen.

Naast de klassieke sudoku, staan er in dit puzzelboek vele sudoku varianten, waaronder de sudoku X, hyper, samurai, marathon, killer, chaos, e.v.a. Het boek loopt op in moeilijkheidsgraad (van 3 sterren tot 14 sterren), afgewisseld met achtergrondinformatie, tips en weetjes. Bovendien vertellen liefhebbers, experts en makers van sudoku’s over hun oplossingsstrategieën en favorieten.

Denksport is dé puzzelmaker van Nederland. Of het nu gaat om een sudoku, woordzoeker, kruiswoordraadsel of cryptogram, Denksport heeft het allemaal en op elk niveau. Ons gevarieerde puzzelaanbod biedt ontspanning en is goed voor de hersenen. Iedereen kan puzzelen met Denksport!

Al verkrijgbaar vanaf € 14,95.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 14,95 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Denksport Puzzelboek Sudoku 3* - vakantieboek 350 plus puzzels
 

Denksport Puzzelboek Sudoku 3* - vakantieboek 350 plus puzzels

Sudoku is een puzzel bestaande uit negen bij negen vakjes die gegroepeerd zijn als negen blokken van drie bij drie vakjes. In de vakjes moeten de cijfers 1 tot en met 9 ingevuld worden op zo'n manier dat in elke horizontale lijn en in elke verticale kolom...

€ 13,39
Meer info

 
Afbeelding van Denksport Sudoku 3* puzzelboek - 96 puzzels 3 sterren VW kever
 

Denksport Sudoku 3* puzzelboek - 96 puzzels 3 sterren VW kever

Denksport Sudoku 3* puzzelboek - 96 puzzels 3 sterren - VW kever

€ 10,95
Meer info

 
Afbeelding van Denksport Sudoku puzzelboek pakket juli 2022
 

Denksport Sudoku puzzelboek pakket juli 2022

Denksport – Sudoku puzzelboekenpakket

Het Denksport sudoku puzzelpakket is voor echte sudoku fans. In dit pakket bouw jij je kennis van sudoku’s op. Je kan op een gemiddeld 3* niveau beginnen en eindigen met meer uitdaging...

€ 12,25
Meer info

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen