Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Denksport Puzzelboeken pakket
 

Denksport Puzzelboeken pakket

Denksport

Denksport – puzzelboekenpakket

Dit Denksport puzzelboekenpakket is voor iedereen die van puzzelen houdt. Met 10 puzzelboeken op een gemiddeld 3* niveau heb je in ieder geval uren puzzelplezier met vele afwisselende puzzels. Zo komen kruiswoordpuzzels, legpuzzels, zweedse puzzels, doorlopers, woordzoekers, cryptogrammen, cijfercodes en sudoku’s allemaal voorbij. Dit aangevuld met enkele nieuwe en speciale puzzels!

Inhoud pakket:

Varia 3* bundel
De varia 3* bundel is een afwisselend puzzelboek met pagina na pagina favoriete puzzels. Allemaal op een prettig 3-sterrenniveau en in een handzaam formaat.

Varia 3* Groot vakantieboek
De varia 3* Groot vakantieboek is met 192 pagina’s een extra dik puzzelboek vol met favoriete puzzels. Allemaal op een prettig 3 sterrenniveau.

Filippine 3* vakantieboek
Het filippine 3* vakantieboek is een lekker dik puzzelboek met pagina na pagina alleen maar filippines, op een aangenaam 3-sterrenniveau.

Groot 3* woordzoekerboek
Krijg je nooit genoeg van woordzoekers? Dan is deze uitgave echt iets voor jou. Deze extra dikke uitgave staat vol met je favoriete woordzoekers op gemiddeld formaat. Allemaal op een prettig 3-sterrenniveau.

Al verkrijgbaar vanaf € 20,-.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 20,- Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Denksport WIN!
 

Denksport WIN!

Win! is het populaire puzzel- en winmagazine van Nederland. Geniet van vele uren puzzelplezier met geliefde puzzelsoorten als Sudoku, Logikwis, puntjespuzzel en een exclusieve fotopuzzel. Win! biedt een duidelijke indeling en altijd vijf vaste thema’s,...

€ 11,95
Meer info

 
Afbeelding van Denksport Magazine
 

Denksport Magazine

Naast alle klassiekers zoals kruiswoordraadsels, sudoku’s en woordzoekers, staan er in Denksport magazine ook lijnpuzzels, tectonic’s en kleurplaten. Bovendien kun je nu ook kennismaken met de nieuwste puzzel van Denksport; het Zweedse...

€ 18,75
Meer info

 
Afbeelding van Denksport WIN! Special
 

Denksport WIN! Special

Win! is het puzzel- en winmagazine van Nederland. Geniet van vele uren puzzelplezier met geliefde puzzelsoorten als Zweedse puzzels en kruiswoordraadsels, maar ook met unieke, nieuwe puzzels en quizzen. En de naam Win! zegt het al… met elke Win!...

€ 6,95
Meer info

Welk Denksport abonnement neem jij? Tot 20% Korting!