Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van DedikkevanDam
 

DedikkevanDam

Johannes van Dam

Al meer dan dertig jaar geldt Johannes van Dam als de ultieme vraagbaak voor alles wat op tafel komt en wat je moet doen om het daar te krijgen. Hij heeft zijn kennis en ervaring in tintelende artikelen gevat, die voor iedere kok, huiselijk zowel als professioneel, toegankelijk zijn. Met zijn restaurantrecensies (`Proefwerk ) in Het Parool heeft hij de lat hoog gelegd, en daarmee bijgedragen aan de opvallend toegenomen kwaliteit van de Nederlandse restaurants. Met Dedikkevandam kreeg de Nederlandse gastronomie een nieuwe standaard aangereikt. Niet alleen kan het boek dienen als onmiskenbaar naslagwerk en (met zijn talloze recepten) als origineel kookboek, ook is het een genot om te lezen. De succesvolle eerste editie is nu door Van Dam geheel bijgewerkt en aangevuld met ruim 60000 woorden: zo n 15% aan nieuwe artikelen. Daarmee is Dedikkevandam nog onmisbaarder geworden dan hij al was. `De manier waarop Van Dam over eten schrijft is voorbeeldig: met veel eruditie, wetenschappelijke nieuwsgierigheid, een groot gevoel voor humor en een elegante manier van formuleren. Rudy Kousbroek in NRC Handelsblad Over de eerste editie van Dedikkevandam: `Dedikkevandam is een culinaire goudmijn vol kennis en recepten. de Volkskrant `Een boek dat iedere liefhebber van lekker eten en van cultuur en...

new

Al verkrijgbaar vanaf € 59,95.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 59,95 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Dedikkevandam / Druk Heruitgave
 

Dedikkevandam / Druk Heruitgave

Al vijfentwintig jaar geldt Johannes van Dam als de ultieme vraagbaak voor alles wat op tafel komt en wat je moet doen om het daar te krijgen. Hij heeft zijn kennis en ervaring in tintelende artikelen gevat, die voor iedere kok, huiselijk zowel als professioneel,...

€ 49,95
Meer info

 
Afbeelding van Beste Johannes
 

Beste Johannes

`Beste Johannes, nog nooit heb ik ongepelde cashewnoten gezien: hebben ze geen dop? `Ik heb engelwortelpoeder nodig voor een Iraans gerecht. Wat is het en waar zou ik het kunnen krijgen? `Moet je rabarber eerst schillen voor je hem gaat bereiden? `Weet...

€ 12,50
Meer info

 
Afbeelding van Dikkevandam
 

Dikkevandam

Al vijfentwintig jaar geldt Johannes van Dam als de ultieme vraagbaak voor alles wat op tafel komt en wat je moet doen om het daar te krijgen. Vijfentwintig jaarlang gidste hij lezers van Het Parool, Elsevier en De Morgen in zijn geheel eigen, aantrekkelijke...

€ 45,-
Meer info

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen