Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van De Wortels Van De Echoput
 

De Wortels Van De Echoput

P. Klosse

De wortels van De EchoputDe mooiste gerechten met wild en paddenstoelenDe wortels van De Echoput: prachtig en inspirerend kookboek voor liefhebbers van wild en nieuwe uitdgingen.Geniet nu ook thus van de fijnste gerechten uit de nature. Proef en ervaar de culinaire heerlijkheden die restaurant de Echoput en de Veluwe te bieden hebben.Een kleine greep uit de kaart: Rillettes van konijn met Riesling en voorjaarskruiden, Mousse van watersnip bosbessengelei en getoaste brioche,Tartelette van kastanjeboleten met schuimige peterse-liewortel, Konijn gevuld met medjoul-dadels en ganzenlever, Gestoofde moeflon met chiffonnade van kropsla verpakt in truffle.De wortels van De Echoput is meer dan allen een kookboek.Het is kookboek met een achtergrondinformatie:Wild - het culinaire wild en de jachtkalender.Paddenstoelen - het eten en bewaren van paddenstoelen en de soorten paddenstoe.Wijn - over wijn aan tafel, wijnkaarten van restaurants en het combineren van wijn en gerechten.Koken - de essentie van koken, kooktechnieken en over exact koken.Smaak- over de smaakleer en de essentie van smaak.

new

Al verkrijgbaar vanaf € 12,50.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 12,50 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Chef En Sommelier
 

Chef En Sommelier

De spannende wisselwerking tussen wijnen en gerechten is voor velen nog mysterieus. Iedereen wil graag dat de combinatie mooi is, maar hoe doe je dat? ‘Smaakprofessor’ Peter Klosse van sterrenrestaurant De Echoput is op bezoek gegaan bij toonaangevende...

€ 29,95
Meer info

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen