Winterse wereldrecepten in een handzaam formaat Succesvolle serie nu lekker klein en dik! De beste winterse recepten uit eerdere delen van De nieuwe keuken zijn nu gebundeld – denk aan Spaanse rijstkroketten, eendenborst met koolrabi en lasagne met boerenkool. 75 heerlijke, hartverwarmende gerechten die een koude winterdag weer opvrolijken, maar ook heerlijke feestelijke hapjes die niet misstaan rond de feestdagen – met verrassende recepten die je kunt maken met winterse seizoensproducten.
new
Al verkrijgbaar vanaf € 7,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 7,99 | Bestellen |
Het is tijd om de barbecue aan te steken! Met de 30 receptkaarten van 'BBQ' heb jij zo inspiratie opgedaan voor je volgende barbecue-feestje - of nu weinig of alle tijd hebt om te grillen. Serveer klassieke kipsaté met pindasaus en gegrilde avocado,...
Met de 30 receptkaarten uit 'Borrel' zet je binnen een mum van tijd een borrelhapje op tafel. Pak uit met een uitgebreide borrelplank of maak snel een last-minute snack, met de recepten uit deze receptenbox heb je boordevol inspiratie om de keuken in...
Een verrassende avondmaaltijd boordevol groenten op tafel zetten? Met de 30 receptkaarten van 'Groente' ontdek je de veelzijdige manieren waarop je groente kunt bereiden. Maak aubergine-shakshuka met tahin en pijnboompitten, verras je gasten met gestoomde...