Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van De kers op de taart
 

De kers op de taart

Walter Lanckmans

De kers op de taart is het vijfde boekdeel in de gastronomische reeks met Hotelschool Spermalie. Deze uitgave is the real temptation voor dessertfanaten en zoetekauwen. Zesentwintig overheerlijke desserts worden stap voor stap bereid: van een eenvoudige crème anglaise, sorbet, mojito fruitsalade, panna cotta, granité of chocolademousse tot een gesofisticeerde bavarois, chocoladeschuimtaart, ijsvacherin, millefeuille, miserable of biscuit. Voor elk wat wils. En voor de gevorderde hobbykoks ko

new

Al verkrijgbaar vanaf € 7,90.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 7,90 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Een pluim voor de chef
 

Een pluim voor de chef

Een pluim voor de chef. Wild, gevogelte en vlees vormt de vierde etappe in de gastronomische ontdekkingstocht met Hotelschool Spermalie, waarbij het thema van de culinaire verfijning verder wordt uitgewerkt.Vijfentwintig overheerlijke bereidingen deels...

€ 7,90
Meer info

 
Afbeelding van Koude kunstjes
 

Koude kunstjes

Begin 2007 verscheen Basistechnieken, het eerste deel in de reeks Eenvoudige gastronomie met Hotelschool Spermalie. Koude Kunstjes gaat door op de ingeslagen weg en werkt de aangeleerde bereidingen en technieken verder uit in 24 nieuwe, heerlijke gerechten,...

€ 7,90
Meer info

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen