Wekelijks bedenkt Yvette voor Volkskrant Magazin een ovenrecept. De nieuwste recepten zijn nu gebundeld in dit derde deel van De grote oven van Van Boven. Wat haalt Yvette deze keer uit haar oven? Wat dacht u van herfstig gevulde portobello’s, een versgebakken proemevlaai ofeen gebakken bietstuk? Meer dan negentig nieuwste en leukste recepten zijn gebundeld in dit fijne boek. Steeds met duidelijke, foolproof receptuur zoals we van Yvette gewend zijn én voorzien van een mooie tekening en foto. Alles gaat de oven in: groente, vlees, vis en uiteraardook zoet! Kortom: dit is weer een
new
Al verkrijgbaar vanaf € 32,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 32,95 | Bestellen |
Wat komt er allemaal uit de oven van Yvette van Boven? Soufflé van waterkers met roquefort,gevulde zeebaars, worstenbroodjes met ui en venkel, rabarber-amandelplaatcake -krijgt u al honger?Twee jaar lang bedacht Yvette voor Volkskrant Magazine elke week...
Sinds een aantal jaar bedenkt Yvette voor Volkskrant Magazine wekelijks een ovenrecept. De meest ovenheerlijke recepten verschenen in haar kookboeken Uit de oven van Van Boven, Nog meer uit Van Bovens oven en De grote oven van Van Boven. De bijna 200...
Na het succes van Uit de oven van Van Boven komt Yvette nu met nog eens 50 verrassende ovenrecepten. Heerlijke zoetigheden als Omgekeerde pruimencake en Warme citroenmousse, maar ook Pompoenlasagne, Harder met snijbiet en Italiaanse gehaktbrood - heeft...