Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Braai
 

Braai

Jan Braai

De bijbel voor de perfecte barbecue In Braai kom je alles te weten over braaien, het Zuid-Afrikaanse barbecueën. Hoe je het beste vuur krijgt, en hoe je de meest heerlijke maaltijden boven dat vuur bereidt. Van T-bonesteak tot spare ribs, van snoek tot rivierkreeft en van potjies tot groenteschotels, dit handboek vertelt je alles over braaien. Er staan zelfs desserts in die je kunt klaarmaken op de braai. 'Met Braai word je een echte grillchef.' - The South African Jan Braai is dé braai-chef van Zuid-Afrika. Hij heeft overal in Zuid-Afrika gebraaid, met duizenden landgenoten, en hij weet als geen ander wat mensen over braaien willen weten. Jan Braai is ook initiatiefnemer van National Braai Day, waarvan Desmond Tutu beschermheer is. Op die dag, jaarlijks op 24 september, verzamelen alle Zuid-Afrikanen zich rond hun vuren en eren zo hun erfgoed. De 10 regels van Jan Braai 1. Er gaat niets boven een echt houtvuur. 2. Gas is Afrikaans voor een gast bij je braai, niet iets waarmee je braait. 3. Braaien is de enige vet-negatieve manier van eten garen. Zelfs als je eten stoomt, blijft het vet erin zitten. Als je braait, drupt het vet eruit. Doe gezond en braai je eten. 4. Probeer nooit te braaien met inheems hout. Exoten zoals de Australische acacia en rooikrans drinken heel veel grondwater,...

new

Al verkrijgbaar vanaf € 14,50.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 14,50 Bestellen
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen