In het huis in de Bourgogne waar (kookboeken)schrijfster Eva Posthuma de Boer een deel van het jaar woont en werkt, ontwikkelde ze een vernieuwde keuken voor iedereen - een cuisine verte, légère et gentille, ofwel groen, licht en vriendelijk. Geen platgetreden Franse paden, maar frisse, inspirerende ideeën waarin groenten een grote rol spelen en we eten wat de seizoenen bieden. Een nouvelle cuisine Bourguignonne, zou je het kunnen noemen. Mét behoud van alles waar de Bourgondische keuken voor staat: rijke smaken die de ziel, de herinnering en het hart weerspiegelen. Een royaal kookboek vol recepten, foto's en verhalen.
new
Al verkrijgbaar vanaf € 34,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 34,95 | Bestellen |
Zoals keizer Augustus zei: je moet over een probleem niet langer lullen dan de tijd die nodig is om een asperge te koken. Maar wat koken we ermee? Een boekje vol recepten! De Keukenkastjes is een reeks prachtig vormgegeven boekjes. Om te verzamelen én...
Een Keukenkastje boordevol ei. Die van de kip. Of van de kwartel. Of van de gans, kieviet, eend of struisvogel. Maar doorgaans van de kip. Dat ei. De Keukenkastjes is een reeks prachtig vormgegeven boekjes. Om te verzamelen én om cadeau te doen, met...
We willen allemaal minder vlees en vis op ons bord, maar hoe ga je daarnaar koken? Ook willen we het liefst eten van eigen bodem - is er voor een passievrucht een vliegtuig nodig? Dan liever een appel van de buurtboer. En wat doen we met die halve bloemkool,...