Authentieke Italiaanse recepten smakelijk en snel op tafel. Na het succesvolle Basic Cooking een nieuw deel in deze reeks. Tagliatelle al ragú, saltimbocca, tiramisù, de meeste Nederlanders zijn inmiddels goed op de hoogte van de culinaire geneugten uit de Italiaanse keuken. Dat alleen mama's die uren in de keuken doorbrengen dit soort gerechten op tafel kunnen toveren, is een hardnekkig misverstand. Basic Italian is het eerste Italiaanse kookboek dat dat misverstand uit de wereld helpt. Cornelia Schinharl en Sebastian Dickhaut, twee culinaire experts, verzamelden een keur aan authentieke Italiaanse gerechten die wél de tong strelen zoals alleen sommige mediterrane gerechten dat kunnen, maar geen urenlange retraite in de keuken vereisen. Met Basic Italian is de tijd van kleffe diepvrieslasagne en stukgekookte blikravioli voorbij en zet u in een handomdraai een heerlijke Italiaanse maaltijd op tafel. A tavola!
new
Al verkrijgbaar vanaf € 39,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 39,95 | Bestellen |
Culinair VegetarischDuurzaam en bewuster koken is de trend en vooral in combinatie met de culinaire keuken. Culinair vegetarisch haakt daarop in met gevarieerde, smakelijke en creatieve gerechten die de kwaliteitsbewuste doelgroep zullen aanspreken....
De serie Dát is lekker biedt kwalitatieve kookboeken, met kwalitatief hoogwaardige receptuur én fullcolourfotografie, voor een klein prijsje.
Koken, bakken, la dolce vita - alles al eens gedaan? Dan gaan we er nu echt tegenaan: Let's party! Lekker leuke mensen uitnodigen en lekker lol hebben. Met de partyplanner, de stapel-recepten, de spoedcursus uitnodigen, de checklisten, de tips om de zaak...