Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van 1000 Jaar Sprookjes En Vertellingen
 

1000 Jaar Sprookjes En Vertellingen

Onbekend

De mooiste sprookjes, legenden, fabels, raadsles, ...‘Ach toe, vertel je me een verhaaltje?' Wie jaar in, jaar uit iedere avond voor het slapengaan een verhaaltje vertelt, kan er heel wat vertellen. Een verhaaltje wanneer je klein bent, een verhaaltje wanneer je iets ouder bent, een verhaaltje om te lachen of om te huilen, een verhaaltje om te griezelen of om te troosten... al die verhaaltjes samen maken er een heleboel. 1000 jaar sprookjes en vertellingen bevat sprookjes en legenden over reuzen, feeën, dieren en spoken, mythologische verhalen, raadsels, grappen... Kortom, sprookjes om voor te lezen aan de allerkleinsten of iets grotere kinderen en sprookjes voor iedere gelegenheid. Een voorleesboek met verhalen van vroeger, voor altijd en voor nu.

new

Al verkrijgbaar vanaf € 14,99.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 14,99 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Andersen Sprookjes
 

Andersen Sprookjes

DE SPROOKJES VAN ANDERSEN

€ 27,90
Meer info

 
Afbeelding van De mooiste sprookjes 9
 

De mooiste sprookjes 9

In dit sprookjesboek vindt uw kind zijn of haar favoriete sprookje: De standvastige tinnen soldaat. Het verhaal is prachtig geïllustreerd met kleurrijke tekeningen.

€ 7,-
Meer info

 
Afbeelding van Russische Sprookjes
 

Russische Sprookjes

De beroemdste Russische sprookjes zoals 'Ivan de Tsarenzoon' en 'de Kikvorsprinses Eva' samengebracht in een prachtig - door Ivan Bilibin geïllustreerde - uitgave. Boeiende culturele kost, maar bovenal betoverend mooie verhalen.

€ 19,95
Meer info

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen