De hele wereld van het fijne koffiegenot.* wetenswaardigheden over teelt en soorten* de perfecte bereiding* stijlvol serveren* beroemde koffiehuizen en hun geschiedenis* internationale koffiespecialiteiten* de beste recepten* taarten bakken en desserts...
De fascinerende en veelzijdige wereld van Chocolade.- Een overzicht van de beste chocoladeproducten: van eenvoudige melkchocolade tot de elegantste chocoladecreaties gemaakt van de beste cacaobonen, en van de lekkerste drinkchocolade tot de mooist vormgegeven...
Gevels vakkundig opknappen, nieuw opbouwen en schilderenGevels zijn het visitekaartje van een huis en beschermen het gehele gebouw tegen vocht en kou. Dit handboekje legt u uitvoerig uit hoe u uw gevel vakkundig onderhoudt en zo de bouwmassa ook op lange...
Rustiek en hightechVoor de behaaglijkheid van uw eigen woonruimte is een echte kachel of beter nog een open haard gewoonweg onontbeerlijk. Mar welk model is voor uw woning of uw huis het best geschikt? Dit handboekje informeert u over het aanbod en voorziet...
De wereld van de geuren van A tot Z:* Geschiedenis* Vaktermen* Ingrediënten* Merken* Geuradviezen
Vuur, dat meestal een vernietigend effect heeft, geeft bij barbecueën juist creatieve kracht; het voegt een heel nieuwe dimentie toe aan de smaaksensaties van het verhemelte. Experimenteren met barbecuetechnieken en met het gebruik van kruiden, marinades...
In dit met kleurige foto's verfraaide boek, leest u over: herkomst, soorten, achtergronden en recepten.Inhoud: voorwoord - de grote verleider - de grondstof cacao - vaktermen - drinkchocolade - tafelchocolade - kleine lekkernijen - pralines - chocolade...