Seppe Nobels staat met restaurant Graanmarkt 13 al jaren in de top tien van beste groenterestaurants ter wereld. Zijn motto: laat de groenten in elk gerecht schitteren en geef er vlees, vis of gevogelte bij als je daar zin in hebt. Met Een Kookboek...
Van alle jonge Belgische chefs is Seppe Nobels wellicht degene die het meest met groenten kookt. Hij doet dat bovendien op een bijzonder creatieve manier, nu eens speels, dan weer ingetogen, om het product de hoofdrol te laten spelen. In dit boek toont...
Juist wél voor groentjes! In zijn eerste kookboek, Vegetables that sparkle the conversation - dat inmiddels verkrijgbaar is in binnen- en buitenland - bewees Seppe Nobels dat hij een groentekok in hart en nieren is. In dit boek gaat hij nog een stap...
70 creatieve, gevarieerde en soms ook rebelse BBQ-recepten van Grillmasters-chefs Seppe Nobels en Peter De Clercq Een culinaire wereldreis door negen landen Met topingrediënten van bij ons op wereldse wijze klaargemaakt