Chef-kok Ron Blaauw deelt zijn favoriete adresjes van Amsterdam - de stad die hem past als een handschoen. Hij onthult de plekken waar hij een kroketje trekt, een biertje drinkt, een harinkje haptof paddenstoelen in het stadswild raapt. Maar ook die zaken...
Vier seizoenen bestaat uit vier kookboeken waarin Ron Blaauw de lekkerste seizoensgerechten maakt, veelal met Hollandse producten. In dit deel laat Ron Blaauw onder andere zien hoe u met alledaagse groenten als witlof, spruitjes en uien heel bijzondere...
Vier boeken van elk 110 bladzijdes : Boek 1. Herfstgerechten, Boek 2. Wintergerechten, Boek 3. Lentegerechten, Boek 4. Zomergerechten - hardcovers - een uitgave van Trouw
Vier seizoenen bestaat uit vier kookboeken waarin Ron Blaauw de lekkerste seizoengerechten maakt, veelal met Hollandse producten.In dit deel spelen uiteraard de sterproducten van de lente een rol.