De winter is voor mij een magisch seizoen vol sfeer en traditioneel vol stemmige en feestelijke eetmomenten. Het mooie van de wintermaanden (december tot en met februari) is dat ze zowel de afsluiting van het oude jaar als ook de start van een nieuw jaar...
De herfst is misschien wel het mooiste gastronomische seizoen van het jaar. Niet alleen omdat er in de keuken veel eer te behalen valt aan het klaarmaken van wild, maar ook omdat er een groot aanbod is aan groenten, prachtige vissoorten en natuurlijk...
In de uitzendingen van de wereld draait door vertelt Robert Kranenborg met regelmaat over bijzondere ,spectaculaire en vaak bijna vergeten cullinaire klassiekers. In dit unieke geschiedenis kijk- en kookboek zijn meer dan 20 gerechten verzameld door hem...
DWDD kookt met Kranenborg bevat alle recepten die Robert Kranenborg in De Wereld Draait Door heeft laten zien. Dit boek ter ere van tien jaar DWDD bevat exclusieve gerechten als gegrilde houtsnip, haggis en cervelas de fruits de mer. Met een makkelijker...