In het voorjaar barst het wielerseizoen weer los. Renners vertonen opnieuw hun prestaties en het publiek geniet ervan. Maar de overgrote meerderheid van de mensen die op de fiets klimt, zal niet tot grote prestaties komen, hoogstens voor zichzelf. Over...
De Tourmalet, Gavia, Mont Ventoux, Alpe d'Huez: het zijn maar enkele van de bergen die bij elke wielerfan bekend zijn. Hier wordt een wielerronde vaak beslist. Maar ook kent elke berg een eigen culinaire traditie of een gerecht dat juist bij deze berg...
Circa 30 verrukkelijke mosselrecepten in een mooi gebonden boekje met cadeaulint.
Echte kerels en verstokte tubisten weten het al sinds jaren, en de laatste tijd begint het ook door te dringen tot de rest van de culinaire wereld: met producten ui een tube kun je met het grootste gemak overheerlijke creaties maken. Met behulp van dit...
'Koken met drank' is een ruig boek. Niks geen liflafjes en flauwekul, een drupje van dit, een toefje zus of zo. Dit is koken zoals het bedoeld is. Stevig, rijk aan calorieƫn en waarachtig lekker. Hoe dieper je in dit boek duikt, des te hoger het promillage...
Eten en drinken voor, tijdens of na de koers? In Wijn, worst en wielrennen vind je hartige recepten, 'essentiƫle' voedingstips en culinaire wielerver- halen. Dit kookboek telt 21 etappes. Alle gerechten zijn overgoten met teksten die niet uit het oog...