* Het verhaal van een culinaire familie*Meer dan 60 verrukkelijke recepten*Met smakelijke foto's van Cees Roelofs*Verschijnt gelijktijdig in twee versies: Nederlands/Duits en Frans/EngelsHet twee-sterren-restaurant Clos St. Denis is een paradijs van de...
Wist u dat de kabeljauw de kolonisatie van Noord-Amerika heeft gestimuleerd? Dat Sint-Jacobsschelpen licht en donker kunnen onderscheiden door een vijftigtal groene oogjes langs de rand van de schelp? En dat een predikant uit Terneuzen de eerste was...
Wist je dat de kabeljauw de kolonisatie van Noord-Amerika heeft gestimuleerd? Dat een predikant uit Terneuzen de eerste was die aardperen in Europa teelde? En dat Sint-Jacobsschelpen licht en donker kunnen onderscheiden door een vijftigtal groene oogjes...
De Belg mag trots zijn op zijn culinaire erfgoed: de heerlijke Vlaamse grijze garnalen, een gezonde boterham met filet d’anvers of jambon d’Ardenne, de exclusieve Poperingse hopscheuten, de Geraardbergse mattentaarten, de Lierse vlaaikens, de Luikse...
In dit hartige en nieuwe singleskookboek word extra aandacht besteed aan vegetarische bereidingen, restjesverwerking en bewaren. Lekker single bevat eenvoudige. Lekkere recepten voor alleenstaande levensgenieters, zowel voor beginners als voor gevorderden.
Suggesties voor elk moment van de dag, maar ook voor een gezellige kinderpicknick of een dessertpicknick.
Dertig populaire vissoorten, schelp- en schaaldieren uit de Noord-Atlantische en mediterrane wateren komen aan bod, van krab over oesters tot rog en pladijsHoe zien ze eruit, waar komen ze voor en hoe kun je ze bereiden?Bij elke vissoort hoort een origineel...