Gezond met Ramsay Auteur: Gordon Ramsay Prijs: _ 29,95 Formaat: 19,7 × 25,3 cm Uitvoering: gebonden met stofomslag Geheel vierkleuren Omvang: 256 pagina's Verschijningsdatum: maart 2010 NUR 440 ISBN 978 90 215 4747 3 Fastfood Auteur: Gordon Ramsay Prijs:...
Je bent wat je eet. En iedereen wil gezond zijn en er op zijn best uitzien. Gordon Ramsay – superfitte chef, marathonloper en energieke tv-presentator – is een wandelend reclamebord voor goed eten en gezond leven. In dit boek heeft hij meer dan 125...
Vragen over kooktechnieken? Over het gebruik van specerijen? Over de aankoop en bereiding van verse vis? Op zoek naar recepten voor velen of juist voor een paar personen? Dit nieuwe boek van Gordon Ramsay is hét boek om naar te grijpen. Als Michelinsterrenchef...
Pub food is in Engeland een begrip: simpel en heerlijk eten. Samen met Mark Sargeant richte Ramsay een aantal pubs op in Londen waar simpele en heerlijke maaltijden worden geserveerd tegen betaalbare prijzen. Een taart van gerookte zalm met waterkers,...
Ontdek Gordons keukengeheimen Thuiskoks worden topchefs! In Het geheim van de chef onthult Gordon Ramsay de geheimen achter de gerechten waarmee hij bekend is geworden. Zo leer je bij de salade met kortgebakken tonijn en gesauteerde radicchio hoe de bittere...
De vier jaargetijden van Gordon Ramsay.Koken volgens de seizoenen.Het is niet alleen de culinaire mode, maar vooral ook veel lekkerder: eten volgens de seizoenen. Zo hebben tomaten de meeste smaak in de zomer en eet je sinaasappels bij voorkeur in de...
Passie in de keuken – Gordon Ramsay, de blauwbaard van de Britse keukenPaspoortGeboren: Glasgow, 8 november 1966Opleiding: Hotel-managementGewerkt bij: Marco Pierre White (Harvey’s), Albert Roux (Le Gavroche), Guy Savoy, Joel RobuchonEigen restaurants:...
Gordon Ramsay heeft met 156 afwisselend recepten 52 menu’s samengesteld, bestaande uit een starter, een hoofdgerecht en desserts. Dit is echter slechts een bescheiden selectie van de enorme variatie die met dit boek mogelijk is. Doordat de verschillende...
• De allerbeste recepten uit de wereldkeuken • Duidelijke uitleg van internationale technieken • Voor alledaagse maaltijden én heel bijzondere gelegenheden PROMOTI E • Auteursbezoek aan Nederland in maart 2010 De favoriete internationale gerechten...