FEESTMENU'SElk jaar staan ze weer voor de deur: de verschillende feestdagen die we in ons land kennen. Het zijn bij uitstek gelegenheden om met de familie of een groep vrienden aan tafel te gaan. Vier de lente met het Koninginnedagmenu, waan je op vakantie...
PASTASAUZEN Het geheim van een goed pastagerecht is niet alleen de pasta zelf, maar ook een smaakvolle saus. Behalve de beroemde spaghetti bolognese en de klassieker pasta alla carbonara staat dit boek vol met andere Italiaanse en verrassende pastasauzen....
TAPAS & TAJINESTapas staan voor de meest uiteenlopende hapjes die goed met elkaar combineren. Ze zijn lekker als hoofdgerecht, maar ook heel goed als voorgerechtje of borrelhapje te serveren. Dit boek beschrijft stap voor stap de bereidingswijze van de...
VEGETARISCHVegetarisme komt van het Latijnse 'vegetus', wat 'levendig, opgewekt en krachtig' betekent. Dat alleen al zou een goede reden zijn om vlees eens een dagje te laten staan, maar er zijn nog veel meer goede redenen om vegetarisch te eten. Of je...
COCKTAILSWanneer je cocktails serveert geef je een feestje of bijzondere gelegenheid net even wat extra's. Het mixen is leuk om te doen en levert bovendien een indrukwekkend resultaat op. In dit boek vind je de 25 mooiste cocktails, zowel met als zonder...
Een traditionele crème brûlée bestaat uit custard met een gekarameliseerd laagje suiker. Deze klassieker kent een lange geschiedenis en tal van heerlijke variaties op het traditionele recept. Bereid bijvoorbeeld eens een crème brulée met sinaasappel...
OVENPANNETJESVerras je gasten en zet iedereen zijn eigen ovenpannetje voor. Dit boek biedt veertig recepten voor ovenpannetjes het hele jaar door. Ga voor een frisse salade met gegratineerde geitenkaas op een warme zomerdag of juist voor een stevige zuurkoolquiche...
TAPAS & TAJINESTapas staan voor de meest uiteenlopende hapjes die goed met elkaar combineren. Ze zijn lekker als hoofdgerecht, maar ook heel goed als voorgerechtje of borrelhapje te serveren. Dit boek beschrijft stap voor stap de bereidingswijze van de...