Chef Albert Verdeyen bereidt de klassiekers uit de Belgische keuken Albert Verdeyen herinterpreteert voor ons de grote klassiekers van de Belgische keuken, van de kuststreek tot in de Ardennen. In dit boek geeft hij een volledig overzicht van de culinaire...
Kookbasics met topchef Albert Verdeyen;;;TV-kok Albert Verdeyen neemt deze zomer de pollepel over van Piet Huysentruyt op vtm en leert een bekende Vlaming telkens in vijf stappen de basistechnieken uit de keuken aan.;;;Hoe bak ik pannenkoeken? Wat is...
Nieuwe kookbasics met Albert Verdeyen, 'den tuuveneir van de gastronomie' Beginners in de keuken leren met dit tweede boek van Albert Verdeyen de knepen van het vak. Volleerde chef-koks kunnen op hun beurt hun kennis van de klassiekers opfrissen. Tv-kok...
Meer dan 60 haalbare stoemprecepten, zowel klassiekers als originele gerechten De Brusselse chefkok Albert, vermaard om zijn passie voor en zijn talrijke, vernieuwende varianten van dit populaire gerecht, gaat in dit boek op stap in de wijken van Brussel....