The best of the best op culinair vlak Het beste van Alain Ducasse in 11 recepten. Een echte banketbakkerscursus, stap voor stap geïllustreerd Met tips en trucs Voor een chefwaardig resultaat!
Van buurtmarkten tot gastronomische restaurants en van bijzondere wijnbars tot home made bakery’s. Voor iedereen die naarstig op zoek is naar het allerbeste dat wereldsteden te bieden hebben op culinair gebied zijn er nu Duccasse’ stadsgidsen Parijs...
Van buurtmarkten tot gastronomische restaurants en van bijzondere wijnbars tot home made bakery’s. Voor iedereen die naarstig op zoek is naar het allerbeste dat wereldsteden te bieden hebben op culinair gebied zijn er nu Duccasse’ stadsgidsen Parijs...
Een nieuw boek van de wereldberoemde meester Alain Ducasse190 recepten voor eenvoudige, gezonde en lekkere gerechten Met heel toegankelijke receptuur die geschikt is voor amateurkoks van elk niveau Frisse vormgeving, met prachtige foto's en grappige tekeningenAlain...
Producten uit de zee - vis, schelpdieren, schaaldieren - zijn een essentieel onderdeel van onze gastronomie. Ze zijn bovendien onmisbaar voor een evenwichtige voeding en dus voor onze gezondheid. Maar door overbevissing en intensieve visserij is het voortbestaan...